Ολυμπιακός: Το «ψηστήρι» του Μεντιλίμπαρ στον Μπράιαν Χιλ

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε επικοινωνία με τον Μπράιν Χιλ για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει στην ενίσχυση στα εξτρέμ και όπως είναι γνωστό ένα από τα πρώτα ονόματα που έγιναν γνωστά, είναι του Μπράιαν Χιλ, όπως διαβάσατε και στο sportday.gr.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ αποτελεί διακαή πόθο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και για τον οποίο είχε γίνει και πέρσι προσπάθεια, αλλά τελικά πήγε στην Τζιρόνα.

Το σημείο-κλειδί

Εδώ ακριβώς είναι το ζουμί της υπόθεσης, αφού η Τζιρόνα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και θα προσπαθήσει να κάνει εκκαθάριση στο ρόστερ και κυρίως να απαλλαγεί από τα πολλά βαριά συμβόλαια για να είναι και βιώσιμη.

Ένα από αυτά είναι του Μπράιαν Χιλ και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις θέλοντας να αρπάξει την ευκαιρία εφόσον αυτή παρουσιαστεί.

Κάπου εκεί μπαίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Μπράιν Χιλ, τουλάχιστον με βάση τα όσα ανέφεραν χθες τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Βάσκος είχε συνεργαστεί μαζί του σε Εϊμπάρ και Σεβίλλη και τον γνωρίζει πολύ καλά και σκοπός του είναι να τον κάνει να πει το «ναι» ώστε ο Ολυμπιακός να έχει ένα σημαντικό όπλο όταν «χτυπήσει την πόρτα» επίσημα στην Τζιρόνα.

Με παραστάσεις στη Λα Λίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τότεναμ, ο Χιλ περιλαμβάνει όλο το «πακέτο» που θέλει ο Μεντιλίμπαρ για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο Μπράιν Χιλ έχει χρηματιστηριακή αξία που φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν η μετοχή του είχε φτάσει ακόμα και τα 30.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News