ΜΕΜΦΙΣ ΝΤΕΠΑΪ: Ξεπέρασε σε γκολ τον Γιόχαν Κρόιφ
Ο Μέμφις Ντεπάι έγραψε ιστορία για την Ολλανδία, καθώς με τα 2 γκολ που πέτυχε απέναντι στο Γιβλαρτάρ, ξεπέρασε τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ.
Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η εθνική Ολλανδίας απέναντι στον Γιβλαρτάρ, με τους Οράνιε να συντρίβουν με 6-0 τους αντιπάλους τους και τον Μέμφις Ντεπάι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όχι μόνο για τα 2 γκολ και τις 2 ασίστ που πέτυχε στον αγώνα αλλά γιατί με αυτά τα γκολ ξεπέρασε, έναν Ολλανδό θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Γιόχαν Κρόιφ.
Με την ντομπιέτα ο Μέμφις έφτασε τα 35 γκολ 2 πάνω από τον σπουδαίο Ολλανδό και πλέον ισοβαθμεί με τους Φαν Νίστελροϊ και Φάας Γουίλκς.
Με την σημερινή του επίδοση ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Ολλανδός ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει 13 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος με τους Οράνιε.
13 – @Memphis has scored 13 goals for The Netherlands in 2021, more than any other player in a single calendar year for @OnsOranje. Record. pic.twitter.com/RliQcmiuLw
— OptaJohan (@OptaJohan) October 11, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
