Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Πάμπλο Μαφέο με τα ερυθρόλευκα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού πέρασε από τα ιατρικά τεστ και την Παρασκευή θα επισημοποιηθεί το deal.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (17/6) ο Πάμπλο Μαφέο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στους Πειραιώτες.

Την Πέμπτη ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός πέρασε από τα ιατρικά και την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα ανακοινώσουν κι επίσημα το deal. Ωστόσο, μία μέρα νωρίτερα βγήκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Μαφέο με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας «Marca», Χουάνμι Σάντσες, βρέθηκε στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού την ώρα που υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του καριέρα του Πάμπλο Μαφέο ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Εσπανιόλ ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα Κ18 της Μάντσεστερ Σίτι. Επόμενοι σταθμοί για τον Μαφέο ήταν η Ζιρόνα, η Στουτγκάρδη (δαπάνησε 9εκατ.) και η Μαγιόρκα (3εκατ.).

Ο 28χρονος μετράει 349 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο, στους οποίους έχει βρει δίχτυα εννέα φορές, ενώ έχει μοιράσει και 30 ασίστ. Ο Μαφέο έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News