Αρης Μεταγραφές: Μπασίρου στο πλάνο όσο περιμένει τον Σιώπη
Στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο 26χρονος μέσος Τομ Ντέλε-Μπασίρου, που ανήκει στη Γουότφορντ, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκεντσλερμπιρλίγκι, απασχολεί έντονα τον Αρη, που ως τώρα έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Σιώπη
Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης με έναν παίκτη δίπλα στους Ράτσιτς και Χόνγκλα στην μεσαία γραμμή και ο Αρης έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Μανώλη Σιώπη.
Ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει αν ο διεθνής Εβρίτης χαφ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή αν θα αποδεσμευτεί, ο Αρης κοιτάζει και σε εναλλακτικές περιπτώσεις.
Μάλιστα στην Αγγλία αναφέρουν πως πως μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Τομ Ντέλε-Μπασίρου, ο 26χρονος χαφ, που ανήκει στη Γουότφορντ, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκεντσλερμπιρλίγκι, με την οποία έπαιξε σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο διεθνής Νιγηριανός, δεν υπολογίζεται από τη Γουότφορντ και γι’ αυτό προτάθηκε πριν από έναν μήνα στον Αρη. Ο Μπασίρου εξετάστηκε και φαίνεται πως απασχολεί τον Αρη, όσο περιμένει τις εξελίξεις από το μέτωπο του Σιώπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Προχωρά το σπουδαίο έργο - Πάνω από 50.000 η χωρητικότητα του νέου «Γ. Καραϊσκάκης»
- Υπεράνω Όλων: Το μοναδικό Ευρωπαϊκό τρόπαιο πότε ήρθε; Δεν ήρθε αυτή την «4ετία»;
- Αρης: Αυτά είναι τα νέα διαρκείας-Μειώσεις σε όσους ανανεώνουν ή αγοράζουν νωρίς
- Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου
- Μαφέο: «Σε σύλλογο τέτοιου μεγέθους όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεν λες όχι»
