ΠΑΟΚ: Συζητήσεις με Γκεζντέπε για την παραχώρηση Εσίτι

Η διάθεση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γκεζντέπε να φτάσουν σε συμφωνία για τον Άντερσον Εσίτι είναι δεδομένη, αλλά υπάρχει ακόμα απόσταση

 

Ο Άντερσον Εσίτι μετακόμισε, στα μισά της περασμένη σεζόν, στην Τουρκία και στην Γκεζντέπε, με την αγωνιστική του εικόνα με τα χρώματα της Τουρκικής ομάδας να είναι τέτοια που έκανε τους ιθύνοντές της να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ προκειμένου να κρατήσουν τον Νιγηριανό στις τάξεις τους. Η διάθεση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Εσίτι είναι δεδομένη καθώς στο διάστημα που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη δεν έδειξε όλα όσα περίμεναν οι «ασπρόμαυροι», σε μια δαπανηρή μεταγραφή (άγγιξε τα 3 εκατομμύρια Ευρώ) που δεν απέδωσε ούτε κατ’ ελάχιστο.

Στις μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα σε Γκεζντέπε και ΠΑΟΚ έχει καταγραφεί διάθεση να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας, είτε για πώληση είτε για ανανέωση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Στην όλη διαδικασία, ο Εσίτι έχει ρόλο παρατηρητή. Ο εκπρόσωπός του είναι εκείνος που μέχρι τώρα συνεχώς αλλάζει τα δεδομένα, με τους ανθρώπους της Τουρκικής ομάδας να μην κρύβουν τη δυσφορία τους για τη στάση του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News