Παναθηναϊκός: Μπάχαλο με Πελίστρι - Η διάψευση για τον... άγνωστο μάνατζερ
Ο Παναθηναϊκός έβαλε άμεσα τέλος στα σενάρια.
Αναστάτωση δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις ατόμου που φέρεται να είναι ατζέντης του Φακούντο Πελίστρι και τόνισε πως ο Ουρουγουανός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε διάψευση του θέματος, σημειώνοντας ότι ο Πελίστρι όχι μόνο δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά είναι απολύτως αφοσιωμένος σε αυτή.
Ο άνθρωπος που προκάλεσε τον… χαμό είναι ο Εντγκάρδο Λασάλβια, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να αποτελεί μέλος της CAA Stellar, γραφείου που έχει τα δικαιώματα του Πελίστρι. Στις δηλώσεις που έφεραν την αναστάτωση και τη διάψευση από τον Παναθηναϊκό, ο φερόμενος ως ατζέντης του Ουρουγουανού εξτρέμ, είπε χαρακτηριστικά: «Εξετάζουμε την πιθανότητα ν’ αλλάξει ομάδα ο Φακούντο. Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα μείνει στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα».
Πλέον, δεν τίθεται ζήτημα μετά την παρέμβαση του Παναθηναϊκού και τη διάψευση. Θυμίζουμε πως ο 24χρονος Ουρουγουανός αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2024 από τον Παναθηναϊκό κι έχει συμβόλαιο έως το 2028.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ερυθρόλευκος και επίσημα ο Μπάλσα Πόποβιτς
- Ολυμπιακός: Στην Ολλανδία από σήμερα - Η αποστολή και το πρώτο φιλικό
- Παρασκήνιο: Θέμα με την άδεια της Superbet
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μια ανάσα από τον Χατζηδιάκο, νέα πρόταση για Γιακουμάκη
- Άρης: Επιβεβαίωση Sportday - Ο Άβρααμ Γκραντ νέος σύμβουλος της διοίκησης
