Γιούργκεν Κλοπ: Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για το μεγάλο deal
Ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ είναι κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους.
Συνδεδεμένος έντονα με την πιθανότητα να διαδεχθεί τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν ως προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την DFB (Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).
Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στην κατάστασή του σε συνέντευξή του στο RTL Deutschland.
«Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Ο Γιούλιαν παραιτήθηκε. Η DFB αναζητά διάδοχο. Και βρίσκονται σε συνομιλίες μαζί μου», παραδέχτηκε ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι απαιτούνται ακόμη αρκετές συζητήσεις πριν ληφθεί απόφαση.
Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο Νάγκελσμαν είχε ζητήσει σε συνάντηση με τη διοίκηση της ομοσπονδίας, να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Γερμανίας στο Μουντιάλ. Μαζί με τον Νάγκελσμαν αποχωρούν και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του, Μπέντζαμιν Γκλικ και Μπέντζαμιν Χούμπνερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ομπράντοβιτς για τις φήμες αποχώρησης Χουάντσο, Οσμάν και Γκράντ: «Δε μπορείς να το παλέψεις»
- Ολυμπιακός: Το... ντόμινο που θα προκαλέσει «τσουνάμι»
- ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα στο β' μέρος και 4-0 τη Βέστερλο
- Ο Ομπράντοβιτς θέλει τον Μπόνγκα στον Παναθηναϊκό: «Ποιος ξέρει; Μακάρι...»
- Ολυμπιακός: Ο Γιάρεμτσουκ και το μέλλον του
