Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στον έξω μηνίσκο για Καλάμπρια – εκτός από το φιλικό με τη Ραπίντ Βιέννης
Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στη σημερινή (14/7) προπόνηση ο Ντάβιντε Καλάμπρια, γεγονός που τον καθιστά εκτός του φιλικού αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.
Ο Ντάβιντε Καλάμπρια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έξω μηνίσκο στη σημερινή (14/7) προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ένα εικοσιτετράωρο πριν το τέταρτο και τελευταίο φιλικό κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης (15/7, 19:00).
Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» έκρινε πως είναι καλύτερο για τον Ιταλό μπακ να παραμείνει στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και για τον πλήρη έλεγχο της κατάστασής του και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για το φιλικό με τη Ραπίντ. Έτσι, ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας αναμένεται να πάρει θέση βασικού στον αυριανό (15/7) αγώνα.
Το φιλικό με τη Ραπίντ θα είναι το τέταρτο και τελευταίο για τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν τα παιχνίδια με την Πάσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
