Προπονητής Χαλ: «Τρίτη ή Τετάρτη ο Τζολάκης θα ενσωματωθεί σε εμάς - Έχω μιλήσει μαζί του και είναι χαρούμενος»

Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Κωνσταντή Τζολάκη στη Χαλ, σύμφωνα με τον προπονητή της, Σεργκέι Γιακίροβιτς.
Όπως δήλωσε την Παρασκευή, η μεταγραφή είναι κλεισμένη κατά 95% και αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει μαζί του και την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.
«Κατά 95% έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Είναι χαρούμενος που θα αγωνίζεται στη Χαλ, έχω μιλήσει μαζί του. Είναι χαρούμενος που θα παίξει στην Premier League», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιακίροβιτς.
Σε ερώτηση γιατί έχει αφήσει ανοιχτό ένα 5%, απάντησε, ο προπονητής της Χαλ είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο και μετά θα είναι παίκτης σου. Αυτό είναι το 5%. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει. Τρίτη ή Τετάρτη θα έχει ενσωματωθεί σε εμάς, αυτό είναι το πλάνο».
Konstantinos Tzolakis move to Hull City is 95% completed. Medical and signing the contract is left but everything else has been agreed.
Sergej Jakirović expects him to arrive Tuesday or Wednesday next week!
What a signing that is! #HCAFC #OlympiakosFC
pic.twitter.com/97A4hMdDdP— Kurt Johansson (@KurtJohansson_) July 17, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος που ονειρεύεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα τρελά λεφτά για τον Πουέρτα!
- Άρης Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο
- Υπεράνω Όλων: Έγιναν και γίνονται όλα όσα μπορεί και να μην γίνονταν αν προκρινόμασταν!
- Βόλος - Καλαμάτα 2-2: Γκολ, θέαμα και... ισοπαλία στην πρεμιέρα της League Phase του Κυπέλλου
- Ο Καραπαπάς ξεμπρόστιασε την ΚΕΔ και άλλαξε ο βοηθός του ΑΕΛ – Ολυμπιακός!
