Παναθηναϊκός AKTOR: Νέο πρόβλημα για τον Λεσόρ!
Νέο θέμα τραυματισμού προέκυψε για τον Ματίας Λεσόρ με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ενημερώνει για τον χρόνο αποθεραπείας του
Ο Ματίας Λεσόρ έβγαλε ένα νέο θέμα τραυματισμού, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ενημερώνει για τι ακριβώς συνέβη και το χρόνο αποθεραπείας του.
Ο Γάλλος σέντερ είχε ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα και υποβλήθηκε σε καθαρισμό, μια επέμβαση ρουτίνας που συνηθίζεται σε περιπτώσεις τοπικού ερεθισμού ή μικρής φλεγμονής από έντονη καταπόνηση.
Η επέμβαση έγινε αρχές του μήνα και με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Λεσόρ έχει ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος.
Το πρόβλημα είχε προκύψει από τους τελικούς της Basket League, όπου ο Γάλλος είχε επιβαρυνθεί αρκετά. Η απόφαση για τον καθαρισμό πάρθηκε ώστε να μην υπάρχει κανένα ίχνος ενόχλησης ενόψει της νέας σεζόν και να μπει στην προετοιμασία χωρίς περιορισμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Βικτώρια Δέλλα: Το μήνυμά της για τον μήνα της μάχης κατά του Καρκίνου του Μαστού
- Ολυμπιακός: Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;
