ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Απίστευτο ξύλο στο Αγγλία-Ουγγαρία (vids)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Αγγλίας με την Ουγγαρία, όταν οι οπαδοί της δεύτερης επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στις εξέδρες αλλά και στο εσωτερικό του γηπέδου

Τα σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες, επισκίασαν το ματς της Αγγλίας με την Ουγγαρία, με τα βίντεο να καταγράφουν καρέ-καρέ την επίθεση των Ούγγρων οπαδών στους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς, όλα άριχσαν όταν κάποιος φίλαθλος έκανε ρατσιστικά σχόλια προς άτομο της ασφάλειας του γηπέδου, με τους φύλακες να προσπαθούν να ηρεμήσουν πνέυματα. Ωστόσο, οι οπαδοί της Ουγγαρίας δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν, καθώς ο αστυνομικός τονίζει επίσης πως από το γκολ της Αγγλίας και έπειτα, η κατάσταση στις εξέδρες είχε ξεφύγει.

Οι φίλαθλοι, κινήθηκαν με βίαιο τρόπο προς την ομάδα των αστυνομικών, τόσο στις εξέδρες όσο και στο εσωτερικό του γηπέδου, οι οποίοι παρά την χρήση γκλοπ δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την επίθεση που δεχόντουσαν.

Δείτε την επίθεση

 

 

Εν συνεχεία, η αστυνομία αποσύρθηκε σε μία φυσούνα και στο σημείο πήραν θέση ειδικές ομάδες καταστολής των αστυνομικών αρχών, με τα πνεύματα να ηρεμούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News