ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Μάγερ με ποσό-ρεκόρ - Πότε θα ανακοινωθεί

Ο Λόβρο Μάγερ είναι έτοιμος να φορέσει και επίσημα τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για τη μεταγραφή του και ο Κροάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την «Ένωση».

Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει μέσα στην Τετάρτη (29/7), επισημοποιώντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Για την απόκτησή του από τη Βόλφσμπουργκ, οι «κιτρινόμαυροι» θα δαπανήσουν περίπου 6.000.000 ευρώ, ποσό που συνιστά τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 28χρονος διεθνής θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ, αποτελώντας μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες προσθήκες της ΑΕΚ.

Ο Μάγερ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Την περσινή σεζόν με τη Βόλφσμπουργκ πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News