ΟΜΟΝΟΙΑ: Επιβεβαιώνει την πρόταση αγοράς από τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου

Καινούργια μέρα φαίνεται πως ξεκινά για την ομάδα της Κύπρου, η οποία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Τζον Χριστοδούλου, με εκτιμώμενη περιουσία που φτάνει τα 2,1 δισ. ευρώ, ενδιαφέρεται να την αγοράσει

Ο μεγιστάνας της Κύπρου Τζον Χριστοδούλου, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών της Ομόνοιας, με την ομάδα να προχωρά σε σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

 

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

Μάλιστα, το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στα 28 εκατ. ευρώ, ενώ όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Κύπρου ο Χριστοδούλου δεν ενδιαφέρεται για  απλή αγορά των μετοχών, αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και ενδεχομένως εντός του μήνα να είναι εφικτό να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News