Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Ναϊμέγκεν, στην πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.
Ολυμπιακός και Ναϊμέγκεν έμειναν άσφαιροι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) και πλέον η πρόκριση στα play offs του UEFA Champions League θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία (11/8, 20:30).
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως το σύνολό του πρέπει να παρουσιαστεί διαφορετικό στη ρεβάνς, ενώ δεν χαρακτήρισε το 0-0 ως ένα κακό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός:
«Χθες λέγαμε ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ καιρό να σκοράρει. Ήταν ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι. Ήταν πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί από εμάς. Υπήρχαν πολλές φάσεις ένας εναντίον ενός. Πολλά μας έλειψαν για να πάρουμε τη νίκη. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο σκληροί στις μονομαχίες. Έπρεπε να είμαστε και πιο έξυπνοι να διαχειριστούμε τον διαιτητή. Ήταν ένας διαιτητής που καταλάβαμε ότι δεν θα δίνει πολλά φάουλ.
Δεν ξέρουμε αν θα είναι ίδιο το ματς στη ρεβάνς. Σίγουρα εμείς πρέπει να είμαστε διαφορετικοί. Επειδή σε κάποια πράγματα δεν ήμασταν καλοί, το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Η πρόκριση είναι ανοιχτή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
