ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές ο Γιαννούλης

Στην τελική ευθεία η μεγάλη επιστροφή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία, έτοιμος πλέον για την μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στην Τούμπα έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Η προηγούμενη θητεία του στον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2021, όταν μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νόριτς. Στα χρόνια που ακολούθησαν αποτέλεσε βασικό στέλεχος των «καναρινιών», καταγράφοντας 103 επίσημες συμμετοχές και μοιράζοντας επτά ασίστ, πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Bundesliga το καλοκαίρι του 2024, υπογράφοντας ως ελεύθερος στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News