Κόντης: «Ήξερα πως θα μας δικαιώσει ο Θεός»
Οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη μετά την κατάκτηση του Super Cup του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ (2-2 κ.δ, 5-4 πεν.).
Ο ΟΦΗ συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος την περασμένη σεζόν, προσθέτει στο παλμαρέ του το πρώτο του Super Cup, το οποίο σήκωσε στον ουρανό της Κρήτης κόντρα στην ΑΕΚ (2-2 κ.δ, 5-4 πεν.). Και όλα αυτά με οδηγό τον προπονητή του, τον Χρήστο Κόντη.
Ο τεχνικός των Κρητικών προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη λήξη του τελικού, λέγοντας πως ήξερε ότι ο Θεός και το κάρμα θα δικαίωνε την ομάδα του μετά την ισοφάριση που δέχθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Η φάση που έγινε δεν ήταν κόρνερ, αλλά ήμουν σίγουρος πως μετά το 2-2 το κάρμα και ο Θεός θα μας δικαιώσει. Μπήκαμε μετά το 1-0 στο ματς, πατούσαμε καλά στο γήπεδο, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και σκοράραμε. Νιώθω μεγάλη αγάπη από όλους, ένα πολύ ωραίο συναίσθημα» είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
