Super League: Επίσημη η αναβολή του Παναθηναϊκός - Κηφισιά - Πότε αναμένεται να γίνει

Αποδεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού λόγω των αγώνων για τα πλέι οφ του Conference League.

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Κηφισιά για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς, όπως γράψαμε την Πέμπτη, οι «πράσινοι» έκαναν χρήση του δικαιώματος του Jocker Right.

Η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται κατόπιν εγγράφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε εφαρμογή της από 15.07.26 απόφασης του Δ.Σ. της Super League. Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή».

Όπως όλα δείχνουν και εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί στη League Phase του Conference League, το ματς με την Κηφισιά αναμένεται να οριστεί για τον Σεπτέμβριο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι διαθέσιμες ημερομηνίες θα είναι πιο πολλές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News