ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Η Εσπανιόλ είπε "όχι" στην πρόταση για τον Ρούμπεν Σάντσεθ»
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Εσπανιόλ απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ρούμπεν Σάντσεθ.
Ο Ρούμπεν Σάντσεθ της Εσπανιόλ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Μικελμπρενσίς.
Ο 25χρονος Ισπανός μπακ είναι γνώριμος στον Αλέσιο Λίσι, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Μιραντές, με τον τεχνικό του «Δικεφάλου» να έχει δώσει θετική εισήγηση για την απόκτησή του.
Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του Εντιαγέ από τη Σαμσουνσπόρ για την επίθεση, οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν να προχωρήσουν γρήγορα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο ΠΑΟΚ έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση για τον Σάντσεθ, καταθέτοντας πρόταση στην Εσπανιόλ.
Η προσφορά, που φέρεται να έφτανε περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, δεν έγινε αποδεκτή από τον ισπανικό σύλλογο, καθώς κρίθηκε χαμηλότερη από τις οικονομικές απαιτήσεις του.
Η δημοσιογράφος Αντρέα ντε λα Τόρε ανέφερε σχετικά στο «X» ότι η Εσπανιόλ έχει ήδη απορρίψει την πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο, καθώς αυτή απέχει από τα χρήματα που αξιώνει για την παραχώρησή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυνηγητό, κρυφτό και επικίνδυνα παιχνίδια
- Εθνική Ελλάδας: Καλό θα μας κάνει
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τα ματς του Nations League
