Καλαμάτα - Παναιτωλικός 4-2: Θυελλώδες ξεκίνημα και πρόκριση στη League Phase του Κυπέλλου
Μία δύο γκολ του Καλουτσικίδη και άλλα δύο του Βάργκας, η Καλαμάτα νίκησε τον Παναιτωλικό σε ένα χορταστικό παιχνίδι και πέρασε στη league phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρότι έπαιξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο, η Καλαμάτα πέρασε με 4-2 το εμπόδιο του Παναιτωλικού και θα βρεθεί στη league phase του Κυπέλλου Ελλάδας!
Για τη «Μαύρη Θύελλα» υπήρξαν δύο ξεκάθαροι πρωταγωνιστές: οι Καλουτσικίδης και Βάργκας, που πέτυχαν από δύο γκολ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο και με αρκετά δυνατές μονομαχίες, με τρεις κίτρινες κάρτες να έχουν δοθεί ήδη στο πρώτο 20λεπτο.
Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 30’, όταν μετά από σέντρα του Μορέιρα η μπάλα έφτασε στον Καλουτσικίδη, ο οποίος έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βάργκας αξιοποίησε την κάθετη του Λιατσικούρα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 50’ ο Βάργκας χτύπησε ξανά στην αντεπίθεση για το 3-0, με τον Σατσιά να απαντά δύο λεπτά αργότερα, μειώνοντας σε 3-1.
Η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο λόγω αποβολής του Πινέιρο, ωστόσο παρέμεινε επικίνδυνη. Ο Καλουτσικίδης, έπειτα από δικό του κλέψιμο και εντυπωσιακή κούρσα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μανρίκε, ευστοχώντας σε πέναλτι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Παναθηναϊκός: Τα συλλυπητήρια των «πρασίνων» στον Εμπάι Εντζάι για την απώλεια του πατέρα του
- Καρέτσας: Ανακούφιση για τον τραυματισμό του - Τα παιχνίδια που θα χάσει με την Ντόρτμουντ
