Νίκολιτς: «Ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τώρα προετοιμαζόμαστε για την Τετάρτη»

Το πρώτο σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΚ μετά την επιβλητική πρεμιέρα επί του Ηρακλή.

Ο Μάρκο Νίκολιτς στάθηκε στην ουσία του 4-0 της ΑΕΚ επί του Ηρακλή, δηλαδή τους τρεις βαθμούς και έδωσε το μήνυμα για τη μεγάλη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Λέφσκι Σόφιας.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ, είπε:

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είπαμε ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε αυτά τα ματς και οι παίκτες μπήκαν πολύ δυνατά. Ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά η ένταση ήταν πολύ υψηλή, παρά τον πολύ καυτό και δύσκολο καιρό. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που ήταν τόσος πολύς σε μία τέτοια βραδιά και τίποτα άλλο. Τρεις βαθμοί στον λογαριασμό μας και προετοιμαζόμαστε για την Τετάρτη».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News