Ολυμπιακός Μεταγραφές: Βέβαιοι οι Ισπανοί πως μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για Βάργκας
Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για την απόκτηση του εξτρέμ της Σεβίλλης και ισπανικό δημοσίευμα φωτογραφίζει συμφωνία!
Η ιστοσελίδα «Vamos Mi Sevilla FC» που ασχολείται επισταμένως με το ρεπορτάζ της Σεβίλλης, εξηγεί σε δημοσίευμά της πως απομένουν μόνο λεπτομέρειες πλέον για να οδηγηθούν Ολυμπιακός, Βάργκας και Σεβίλλη σε οριστική συμφωνία.
Η μεταγραφή του αέρινου Ελβετού εξτρέμ δείχνει να μπαίνει στην τελική της ευθεία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμ, «βασικός παράγοντας στη διαπραγμάτευση είναι ο ο Αθλητικός Διευθυντής των Ανδαλουσιανών, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο και οι επαφές του με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να επιταχύνουν την πώληση του Ρουμπέν Βάργκας. Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν έναν καθοριστικό παράγοντα διευκόλυνσης: τη βαθιά γνώση του Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο για τον σύλλογο του Πειραιά».
Η πρόταση του Ολυμπιακού προς της Σεβίλλη πλησιάζει τα 15.000.000 ευρώ και ίσως στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαϊάμι Χιτ: Ενα σκουριασμένο ρομπότ στην υπηρεσία του Γιάννη
- Mεταγραφές: Μια... μικρή Λίβερπουλ στην Τράμπζονσπορ με Σαλάχ και Φαμπίνιο
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Ολυμπιακός: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Εντσον Αλβαρες»
- Super League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική - Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
