ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Οι σκέψεις για τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού ζυγίσει τις επιλογές του και ίσως να επιλέξει την ενδιάμεση λύση.

 Εκτενή συζήτηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ο Φεντερίκο Μακέντα, ώστε να αποφασίσουν πως θα διαχειριστούν το πρόβλημα του Ιταλού επιθετικού.

Ο Μακέντα έχει ένα μικρό κόκκαλο που εξέχει στον αστράγαλο και προκαλεί ενοχλήσεις. Όχι απαγορευτικές για να παίζει ο Κίκο, αλλά αρκετές για να εμποδίζει τον ποδοσφαιριστή να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Ο Μακέντα αναλογίζεται ότι με τη χειρουργική επέμβαση, θα αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, περίπου. Από την άλλη, ο Ιταλός διστάζει να αφήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς λύση στην επίθεση, ενώ και ο Ιωαννίδης προέρχεται από πολυήμερη απραξία.

Για αυτό και ο Μακέντα άκουσε και την άποψη του Γιοβάνοβιτς, αλλά και την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ο 30χρονος στράικερ θα αναγκαστεί να αγωνίζεται με ενοχλήσεις, εφόσον επιλέξει τη συντηρητική αγωγή.

Την Παρασκευή (15/10), είναι πιθανόν ο Μακέντα να έχει ένα νέο κύκλο συζήτησης με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ένα ενδεχόμενο είναι να βοηθήσει ο Ιταλός τον Παναθηναϊκό για λίγες μέρες και μετά να το ζυγίσει ξανά για το χειρουργείο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News