Ζοσέ Μουρίνιο: Έδωσε σόου στη συνέντευξη Τύπου έχοντας εκτυπωμένες φάσεις του ματς με την Ατλέτικο!
Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου έχοντας μαζί του εκτυπωμένες φάσεις από την αναμέτρηση.
Έντονη ήταν η αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο για τη διαιτησία μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου έχοντας μαζί του εκτυπωμένες φάσεις από την αναμέτρηση.
Το αποτέλεσμα φαίνεται πως άνοιξε έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης, με τους ανθρώπους της Ρεάλ να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ Αρίας.
Ο Μουρίνιο εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον διαιτητή όσο και στον VAR, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένας διαιτητής χωρίς εμπειρία για να σφυρίξει σε ένα ντέρμπι. Είναι 41 ετών, είναι ένας κακός διαιτητής που έχει διευθύνει μονάχα μικρά ματς. Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Διαιτησίας για την επιλογή της. Αλλά ο κ. Τρουχίγιο (σ.σ. VAR) έχει ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Κύπελλο, με την Τζιρόνα, με την Οσασούνα, είναι ένας VARίστας με μεγάλη ιστορία».
Ο «Special One» φρόντισε, μάλιστα, να ενισχύσει τα παράπονά του παρουσιάζοντας δύο στιγμιότυπα του αγώνα, τα οποία είχε εκτυπώσει σε φύλλα Α4. Επρόκειτο για δύο μαρκαρίσματα ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο, για τα οποία η πλευρά της Ρεάλ θεωρεί ότι έπρεπε να υπάρξει αποβολή.
«Θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά, γιατί η ιστορία του αγώνα είναι εδώ», ανέφερε ο Μουρίνιο, δείχνοντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στους εκπροσώπους του Τύπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πραγματικός ήδη ο κίνδυνος απρόβλεπτης συμπεριφοράς της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»
- Παναιτωλικός: Οι αιχμές του Αναστασίου για τη διαιτησία με τον ΠΑΟΚ - «Ίσως πρέπει να πάω ξανά στο σχολείο»
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
