Μάρκο Νίκολιτς: Η γιαγιά και το... καπνογόνο
Μία ιστορία από τα χείλη του προπονητή της ΑΕΚ
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε σε σερβική εκπομπή για την ΑΕΚ και για τον κόσμο της, περιγράφοντας ένα περιστατικό με μία… γιαγιά.
Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και το κλίμα που επικρατεί πέριξ του γηπέδου πριν από τα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Ολη η περιοχή είναι καταπληκτική. Όταν περπατάς μέσα σε αυτά τα στενά, είναι όλα κίτρινα και μαύρα. Είναι αδιανόητο. Πριν από τα ματς, οι φίλοι μου πηγαίνουν εκεί, εγώ τους στέλνω πάντα από νωρίς και φτάνουν έξι, επτά, οκτώ ώρες πριν από τον αγώνα. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, τα μπαρ είναι όλα γεμάτα. Ο κόσμος τρώει, τραγουδάει, είναι πραγματική γιορτή.
Και καθώς πηγαίνουμε με το πούλμαν, στρίβουμε σε μια γωνία, φτάνουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και αυτό το λέω συνέχεια. Μάλιστα, έχω και βίντεο. Το τράβηξε ο βοηθός μου μέσα από το λεωφορείο.
Βγαίνει λοιπόν μια γιαγιά, σίγουρα πάνω από 70 ετών. Βγαίνει με την ποδιά του σπιτιού, σαν να άφησε την κατσαρόλα πάνω στην κουζίνα, και κατεβαίνει στη γωνία.
Μαζί της κατεβαίνει ο γιος της ή δεν ξέρω ακριβώς ποιος και μαζί του κατεβαίνουν περίπου τέσσερις γενιές, με τα μικρά τους παιδιά. Όλοι υποστηρίζουν την ομάδα.
Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις αυτή η γιαγιά ήταν στη γωνία ακόμα και με καπνογόνο! Τώρα που το λέω, ανατριχιάζω. Τόσο πολύ απολαμβάνω κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Είναι… είναι αδιανόητο πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
