Λιβάι Γκαρσία: Ανησυχία στον Παναθηναϊκό, έφυγε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε αναγκαστικά στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης του Τρινιντάντ με το Κουρασάο

Χτύπησε συναγερμός στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία! Το Κουρασάο αντιμετώπισε το Τριντιντάντ & Τομπάγκο του επιθετικού των «πρασίνων» για τα προκριματικά του Nations League της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, αλλά το ματς δεν πήγε καλά.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν στο βασικό σχήμα στην κορυφή της επίθεσης, πρόλαβε να παίξει όμως μόνο 14 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο με ενοχλήσεις.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γκαρσία για να ενημερωθούν για την κατάστασή του, καθώς μόλις αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα υπάρχει μπροστά το ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News