ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εκδικάστηκε η έφεση για τη μία αγωνιστική με ΠΑΟΚ

Οι ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από τον κ.Χατζησαββάογλου

Εκδικάστηκε κανονικά την Παρασκευή (15/10), με ακροαματική διαδικασία και με εκπροσώπηση του Ολυμπιακού από τον κ.Ιωάννη Χατζησαββάογλου (και με κατάθεση υπομνήματος), η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μέσω της οποίας οι ερυθρόλευκοι ζητούν να «πέσει» η πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ.Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών για μία αγωνιστική και πρόστιμο 13.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι «πρέπει» να υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή δίχως την παρουσία του κόσμου τους. Λόγω του ύψους του προστίμου, τυπικά, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ανήμποροι να αλλάξουν τη μοίρα τους ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξουν τη ποινή αφού θεωρούν άδικη και σε καμία περίπτωση ταιριαστή με ό,τι συνέβη στο clasico.

Ως γνωστόν δεν υπήρξαν επεισόδια ή άλλου είδους ασχήμιες, μόνο άναμμα καπνογόνων που οδήγησε δύο φορές σε ολιγόλεπτη διακοπή του ματς. «Δεν είναι ορθή η ποινή, δεν δικαιολογείται από τις πράξεις της αναμέτρησης», είπε ο κ.Χατζησαββάογλου ενώ η απόφαση αναμένεται στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News