CONMEBOL: Πρόταση για ημίχρονο 25 λεπτών αντί 15
Οι επικεφαλής της συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, πρότειναν στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της FIFA, την αλλαγή της χρονικής διάρκειας του ημιχρόνου από 15 σε 25 λεπτά.
Οι ηγέτες της Conmebol, συνομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, πρότειναν στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της FIFA, την αλλαγή της χρονικής διάρκειας του ημιχρόνου από 15 σε 25 λεπτά.
Αυτό αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα «Marca», σημειώνοντας ότι η πρόταση δεν είχε μεγάλη απήχηση, αλλά περιλαμβάνεται στην ατζέντα της συνεδρίασης της 27ης Οκτωβρίου σχετικά με πιθανές αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου.
Εκτός από την μεγαλύτερη ξεκούραση των παικτών, όπως αναφέρει η Marca, η επιμήκυνση του ημιχρόνου, αφορά και εμπορικά θέματα.
Los dirigentes de la Conmebol propusieron en la ultima reunión del Consejo de la FIFA un c…
Autopublicado en https://t.co/nmSJ0d3CvB de Facebook,Play Deportes pic.twitter.com/AggxEOCdOy— eju.tv (@ejutv) October 16, 2021
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
