ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΧΕΡΤΑ 1-2: Ήττα πριν τον Ολυμπιακό
Ο Πασιένσια με πέναλτι, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων»…
Την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός παίζει στη Γερμανία και συγκεκριμένα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», πριν το ματς της Ευρώπης ηττήθηκε με 2-1 μέσα στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα της Bundesliga.
Η Χέρτα πήρε το «διπλό» στον αγώνα και κατάφερε να βάλει από κάτω της την Άιντραχτ, η οποία «βυθίστηκε» περισσότερο στον πίνακα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στη 14η θέση.
Μόλις στο 7′ η Χέρτα μπόρεσε να προηγηθεί στο ματς με το γκολ του Ρίχτερ, ενώ το 0-2 έγινε στο 63′ με τον Εκέλενκαμπ, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι δύο λεπτά πριν ως αλλαγή.
Η Άιντραχτ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με το πέναλτι του Παασιένσια, ο οποίος επίσης είχε μπει λίγο πιο πριν ως αλλαγή. Σκόραρε στο 78′, ενώ στο ματς πέρασε στο 69′.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Εντικά, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Κόστιτς, Σόου, Γιάκιτς (69′ Πασιένσια), Τσάντλερ (46′ Τουρέ), Χάουγκε, Λίντστρομ (46′ Καμαντά), Λάμερς (60′ Μπόρε).
Χέρτα: Σουάλοου, Πεκαρίκ, Μπογιάτα, Σταρκ, Πλάτενχαρντ, Σερντάρ, Ασκασιμπάρ, Ρίχτερ (61′ Μπελφοντίλ), Νταριντά (83′ Μπόατενγκ), Μίτελσταντ (73′ Γιαστρέμπσκι), Πιάτεκ (61′ Εκέλενκαμπ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
