ΑΡΗΣ: Εξηγήσεις με αιχμές από τον Λούκας Σάσα

Ο Λούκας Σάσα ανέλαβε τις ευθύνες του για το επεισόδιο με τον Μπεναλουάν, αλλά άφησε και αιχμές: «Είδα χειρότερες καταστάσεις να συμβαίνουν και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφασίσουν να με βγάλουν από το παιχνίδι»

Ο Λούκας Σάσα έδωσε τη δική του εξήγηση για το επεισόδιο που είχε με τον Γιοάν Μπεναλουάν στην προπόνηση του Άρη και ανέλαβε τις δικές του ευθύνες. Ωστόσο άφησε και αιχμές για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Λαμία. Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου στα social media:

«Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το έκανα εγώ δεν θα το έκανε κανείς.

Δυο μέρες πριν εγώ και ο Γιοάν μαλώσαμε στην προπόνηση και ήταν μια κατάσταση μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, είτε στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Και ξέρετε γιατί;

Επειδή κι οι δυο μας δίνουμε το 100% κάθε μέρα, βάζουμε πάθος πάντα κι αυτή η κακή στιγμή έγινε.

Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έγινε και αποτελεί παρελθόν.

Αυτή είναι η 3η μου σεζόν στον Άρη και ΠΟΤΕ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα για το κλαμπ, το αντίθετο πάντα έπαιζα στις καλές και στις δύσκολες στιγμές κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό.

Είδα χειρότερες καταστάσεις να συμβαίνουν και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφασίσουν να με βγάλουν από το παιχνίδι.

Είμαι απλά ένας εργάτης του Άρη και πρέπει να σεβαστώ τις αποφάσεις είτε συμφωνώ είτε όχι.

Είμαι λυπημένος που δεν θα είμαι στο επόμενο παιχνίδι γιατί είναι σημαντικό κι ήθελα να βοηθήσω, αλλά θα υποστηρίξω από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Απλά ελπίζω οι φίλαθλοι να μην κρίνουν πριν γνωρίζουν τι έχει συμβεί».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News