ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο από το 3-0»
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε πως ο Ατρόμητος δικαιούταν κάτι περισσότερο στον αγώνα με την ΑΕΚ.
H ΑΕΚ μπήκε στην εποχή Γιαννίκη με νίκη 3-0 επί του Ατρόμητου. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες παρά την ήττα και δήλωσε ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι περισσότερο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στην κάμερα της Cosmote:
«Πάνω από όλα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μία μεγάλη και ποιοτική προσπάθεια. Διεκδικήσαμε κάποια πράγματα, ξέροντας πως αγωνιζόμαστε σε ένα δύσκολο γήπεδο.
Αξίζαμε κάτι παραπάνω από το ματς, καθώς στο 2ο μέρος που μπορούσαμε να πάρουμε κάτι έγινε το 3-0 και μετά δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, να συνεχίσουμε έτσι.
Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Είναι κακό το «πρέπει» αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό και πιστευουμε πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή η νίκη.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
