ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΝΖΕΜΑ: Την Τετάρτη η δίκη για το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο αρχηγός της Ρεάλ, ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμό του μαέστρου του Ολυμπιακού, ενώ μία συνομιλία μεταξύ τους αποτελεί το «κλειδί» στην υπόθεση διαρροής του sex tape

Η υπόθεση με το sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά μετράει ήδη πέντε χρόνια, όταν το 2015 είχε ξεσπάσει σκάνδαλο με βίντεο που απεικονίζει τον μαέστρο του Ολυμπιακού σε προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, είχαν εμπλακεί αρκετοί Γάλλοι ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να έχει συλληφθεί για εκβιασμό, όμως αφέθηκε όμως ελεύθερος, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του.

Ωστόσο, ο βασικός κατηγορούμενος είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τον Ιούνιο του 2015 πλήρωσε εκβιαστές, οι οποίοι απείλησαν να δημοσιοποιήσουν προσωπικό βίντεο του πρώην μέσου της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Ματιέ. Ο αρχηγός της Ρεάλ, κατηγορείται πως υποκίνησε τον πάικτη του Ολυμπιακού να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα δημοσιεύσουν ένα ροζ βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Μάλιστα, ο Μπενζεμά  θεωρείται πως λειτούργησε ως μεσάζοντας και πέτυχε ένα deal για να αποτρέψει τη διαρροή του βίντεο αντί 150.000 ευρώ και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 75.000 ευρώ. 

Η απόφαση είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης και την Τετάρτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Καρίμ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο παίκτες ήταν πολύ καλοί φίλοι ενώ «κλειδί» στην υπόθεση θα παίξει μία συζήτηση μεταξύ τους, όπου ο άσος της Ρεάλ τον φέρεται να είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Ματιέ πρόσεχε γιατί είναι επικίνδυνοι εγκληματίες».

 

 
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News