ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: «Πρέπει να ανοίγει τα... πόδια ο Βόλος;»
«Χείμαρρος» ήταν ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, ο οποίος μιλώντας για την χθεσινή ανατροπή στο ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του «δεν θα ξεφτιλίζεται όπως θέλουν κάποιοι ανεγκέφαλοι»
Για το χθεσινό ματς (17/10) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο μίλησε στον ραδιοσταθμό Metropolis ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για ακόμη μία φορά τα είπε… έξω από τα δόντια. Ο πρόεδρος του Βόλου, αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, στο όραμα που έχει για την φετινή χρονιά ενώ τόνισε πως δεν θα… ξεφτιλιστεί ούτε θα κάνει την χάρη σε ορισμένους ανεγκέφαλους.
Aναλυτικά όσα είπε
«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Εχει όνειρο και όπου βγει. Οταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει», είπε αρχικά ο πρόεδρός του στο Metropolis και συνέχισε. «Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους, όμως. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζεται; Φταίει ο Βόλος; Εχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του δηλαδή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
