ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μια εβδομάδα υπομονή για τους νησιώτες
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει το πως θα μπορέσει η ομάδα να συνάψει νέα συμβόλαια όταν η FIFA έχει πει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν
Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης, να δήλωνε ότι η ομάδα του Ιονίου θα έπαιρνε σήμερα το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να δει τις οριστικές αποφάσεις.
Η υπόθεση της ομάδας του Τζάντε, πρόκειται να εκδικαστεί την επόμενη Δευτέρα 25/10 στις 14:00. Μια απόφαση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και θα καθορίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον των νησιωτών τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το πώς θα μπορέσει η Ζάκυνθος να κάνει μεταγραφές, καθώς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξακολουθούν να λένε πως οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Χωρίς να υπάρχει δυνατότητα παράτασης, για οποιαδήποτε ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
