ΑΡΗΣ: Στο Κλεάνθης Βικελίδης οι προπονήσεις μέχρι νεωτέρας

Το γήπεδο του Άρη έχει γίνει και προπονητήριο μέχρι να επιστρέψει στο «Δαυσγένειο» στο Νέο Ρύσιο

Ο Άρης συνεχίζει να προπονείται στο Κλεάνθης Βικελίδης και εκεί θα μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που πουκάλεσαν οι πλημμύρες. 

Επιλογή εναλλακτική δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα προπονητικά κέντρα (κάποια δεν έχουν ελεύθερες ώρες και κάποια άλλα δεν διαθέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις) κι έτσι ο Άρης θα μείνει στο σπίτι του. Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ακολουθούν δύο συνεχόμενα ματς εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ίδια επιβάρυνση για τον αγωνιστικό χώρο, ενώ αμέσως μετά θα υπάρχει νέα διακοπή πρωταθλήματος για εθνικές, επομένως θα υπάρχει χρόνος για να επιστρέψει το χόρτο σε καλή κατάσταση.

Όσο για το «Δασυγένειο», άρχισε ήδη η ανακαίνιση μετά την αποστράγγιση των υδάτων και σιγά σιγά θα μπουν συνεργεία για τις εργασίες. Ο Άρης θα διεκδικήσει απζημίωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και όμορες επιχειρήσεις και σπίτια που έπαθζαν ζημιές από την υπερχείλιση του παρακείμενου ρέματος. 

Μέσα και ο Σάκιτς

Στην πρωινή προπόνηση που έγινε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης) ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00).

Απολογούνται Σάσα και Μπεναλουάν

Σάσα και Μπεναλουάν θα απολογηθούν μέχρι το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ στον Αγησίλαο Τουμαζάτο για το πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής. Και οι δύο προπονούνται ακόμη ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News