ΑΡΗΣ: Σε αναμμένα κάρβουνα για την απόφαση του CAS

Το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο έχει ενημερώσει πως μετά τις 15 Ιουνίου θα ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση Ντουρμισάι, που θα κρίνει και τη δυνατότητα μεταγραφών στον Αρη

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά, αλλά η εβδομάδα που άρχισε αναμένεται να αποκαλύψει αν θα λάμψει ο ήλιος πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης ή αν θα μαζευτούν σύννεφα.

Για τους ποδοσφαιριστές του Άρη δεν αλλάζει κάτι. Ή μάλλον αλλάζει. Τελείωσαν οι διακοπές τους. Αύριο (15/6) το προπονητικό επιτελείο θα τους περιμένει με άγριες διαθέσεις. Ξέρετε όπως την πρώτη μέρα στον στρατό. Τρέξιμο, εξετάσεις, ρούχα. Αυτό ήταν το καλοκαίρι. Από δω και πέρα αρχίζουν προπονήσεις και μάλιστα σκληρές, καθώς σύντομα θα ανέβουν στα Τρία – Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Για τον οργανισμό Άρης, τη διοίκηση, τον κόουτς Μάντζιο, τους φιλάθλους, πολλά μπορεί να αλλάξουν αυτή την εβδομάδα. Ουσιαστικά από μέρα σε μέρα μπορεί να γίνει γνωστή η απόφαση του CAS για την περιβόητη υπόθεση Ντουρμισάι. Μία απόφαση η οποία θα κρίνει σε μέγιστο βαθμό και το ταβάνι των στόχων της ομάδας. Η Λοζάνη θα αποφασίσει αν ο Άρης θα έχει δικαίωμα μεταγραφών. Κι εκεί αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα. Ο Μάντζιος έχει ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται ενίσχυση και φρεσκάρισμα. Το πλάνο φτάνει τις επτά και οκτώ μεταγραφές, άρα ο Άρης ποντάρει πολλά σε αυτή την απόφαση.

Αν τα νέα είναι… μαύρα κι άραχνα, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να περιοριστούν στο περσινό ρόστερ, που μπορεί να έκανε θαύματα, είναι όμως περιορισμένο και με χτυπητές αδυναμίες. Το γεγονός πάντως πως ο Άρης προχωράει σε αποδεσμεύσεις (Μπουσέ, Κάτσε, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης) και πωλήσεις (Ντάτκοβιτς) φανερώνει μία άκρατη αισιοδοξία. Ίσως τα μηνύματα που λαμβάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη νομική του ομάδα να του επιτρέπουν να χαμογελάει. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν όντως ξέρει κάτι περισσότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News