ΤΟΜΑΣ ΤΟΥΧΕΛ: «Οι Λουκάκου και Βέρνερ θα απουσιάσουν από κάποια παιχνίδια»

Η εντυπωσιακή νίκη της Τσέλσι με 4-0 κόντρα στη Μάλμε επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ, με τον προπονητή των «μπλε» να επιβεβαιώνει την απουσία τους.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ, καθώς και οι δύο αποχώρησαν τραυματίες από το ματς κόντρα στη Μάλμε, στο Στάμφορντ Μπριτζ χθες για το Champions League.

«Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και για τους δύο, και θα χρειαστούμε περισσότερες εξετάσεις για να είμαστε ακριβείς. Θα μείνουν εκτός για κάποια ματς».

Ο Τούχελ αποκάλυψε πως ο Λουκάκου αυτό το διάστημα δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση λόγω ψυχικής κόπωσης που κουβαλούσε από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων επισημαίνοντας πως η συνεισφορά του ήταν μεγάλη ακόμη κι αν τραυματίστηκε.

«Αν ήξερα τι θα συνέβαινε εκ των προτέρων δεν θα το είχα κάνει, να ξεκινήσω και με τους δύο, αλλά πώς μπορείς να το ξέρεις πριν;» είπε ο Τούχελ.

«Ήταν απαραίτητο να βρίσκεται ο Ρομέλου στο γήπεδο. Ξεκίνησε δυνατά, του μίλησα γι ‘αυτό, για την ψυχική κόπωση που κουβαλούσε μαζί του και το καλύτερο πράγμα για την ψυχική κόπωση είναι ένας στόχος. Πήρε το φάουλ για να κερδίσει το πρώτο πέναλτι, οπότε ίσως χωρίς αυτόν να μην είναι 2-0 ».

Για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν ο Γερμανός προπονητής θα πρέπει να βρεί άλλες λύσεις στην επίθεση αντιλαμβάνονατς πως τέτοιες εξελίξεις είναι αναπόφευκτα μέρος του ποδοσφαίρου.

«Έχουμε κερδίσει παιχνίδια πριν χωρίς τους Βέρνερ και Λουκάκου, δεν θέλουμε αυτά τα προβλήματα πολύ συχνά, αλλά συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας σεζόν».

  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News