ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Μπόι Βάτερμαν
Κανονικά προπονήθηκε και πάλι ο Βάτερμαν με τους διεθνείς να δίνουν κι αυτοί το παρόν στην σημερινή προπόνηση κάνοντας ατομικό.
Κανονικά το παρόν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας έδωσε ο Μπόι Βάτερμαν στην προετοιμασία που κάνει η ομάδα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Λαμία (24/10-18:15).
Κανονικά παρευρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και οι διεθνείς Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι ακολούθησαν βέβαια ατομικό πρόγραμμα.
Στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Πασχάλης Στάικος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί μέρος αυτού. Ο Abdul Weiss συνέχισε θεραπεία, ενώ απουσίασε ο Jonathan De Guzman λόγω ίωσης.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (22/10), στις 11:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
