ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4-2-3-1 με επιστροφή των Εμβιλά, Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα
Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της 3ης αγωνιστικής του Europa League, στη Γερμανία…
Πράξη τα όσα δοκίμαζε τις τελευταίες ημέρες, έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Άιντραχτ. Στη Γερμανία είναι οι «ερυθρόλευκοι» για το ματς με την Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα του, χωρίς όμως να έχει κάποια έκπληξη.
Προτίμησε τον σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας στο τέρμα τον Βατσλίκ, δεξιά της άμυνας Λαλά, αριστερά Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο, Σισέ στα στόπερ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι μαζί Εμβιλά, Μπουχαλάκης, με τον Μαντί Καμαρά μπροστά τους, Αγκιμπού Καμαρά δεξί εξτρέμ και αριστερά τον Μασούρα, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Ελ Αραμπί.
Από την άλλη ο προπονητής της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ, έχει βάλει στην ενδεκάδα του τους: Τραπ, Τούτα, Τουρέ, Χιντερέγκερ, Μπορέ, Χασέμπε, Σόου, Κόστιτς, Καμαντά, Γιάκιτς και Πασιένσια.
Παράλληλα, στον πάγκο για τον Ολυμπιακό θα είναι οι Τζολάκης, Ονιεκούρου, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Καρμπόβνικ, Αβραάμ και Σουρλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
