ΆΙΝΤΡΑΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με γκολ στις καθυτερήσεις του ημιχρόνου το 2-1 (vid)
Με γκολ στις καθυστερήσεις (45+2) που σημείωσε ο Τουρέ η Άϊντραχτ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με 2-1 επί του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άϊντραχτ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Oι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα στο 13΄όταν ο Μαντί Καμαρά τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί που σούταρε άουτ από καλή θέση.
Όμως οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι στο 25′ που έκανε ο Σισέ πάνω στον Μπορέ. Ο Μπορέ από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ (1-0).
Στο 29΄ο Γιάκιτς βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε εναέρια μονομαχία του με τον Ελ Αραμπί και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μαροκινός και έκανε το 1-1.
Ωστόσο η ομάδα της Φρανκφούτης βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 45+3 ο Χιντερέγκερ είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Τουρέ έκανε το 2-1.
Δείτε το γκολ του Τουρέ για το 2-1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
