SERIE A: Σαρωτική η Έμπολι καθάρισε με τεσσάρα από το ημίχρονο
Η Έμπολι πέρασε εμφατικά από την έδρα της Σαλερνιτάνα και καθάρισε σε ένα ημίχρονο σκοράρωντας τέσσερα γκολ, ενώ η Σασουόλο επέστρεψε στις νίκες μετά το 3-1 επί της Βενέτσια.
Η Έμπολι πέρασε με θρίαμβο από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 4-2 και έφτασε στη 10η θέση της βαθμολογίας στη Serie A καθαρίζοντας ουσιαστικά από το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ορμή και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Πιναμόντι μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Πατρίκ Κουτρόνε στο 11′.
Το 3-0 ο Στράντμπεργκ με αυτογκόλ στο 13′, ενώ το 4-0 έκανε ο Πιναμόντι, με το δεύτερο συνολικά γκολ του στο ματς. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να χαλαρώνουν και να δίνουν την ευκαιρία στη Σαλερνιτάνα να μειώσει. Την αρχή έκανε ο Ρνιέρι με γκολ στο 48′ μετά από ασίστ του Φρανκ Ριμπερί, ενώ το τελικό 4-2 έγινε στο 55′, με αυτογκόλ του Ισμαίλι.
Η Σασουόλο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A. Η Βενέτσια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Οκερέκε στο 32′, όμως η χαρά της δεν κράτησε πολύ καθώς ο Ντομένικο Μπεράρντι ισοφάρισε στο 37′. Ο Χένρι με αυτογκόλ στο 50ό λεπτό έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Φρατέσι στο 67′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
