ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: «Αποθεώνει» τον Σαλάχ (pic)
Ο Έλληνας διεθνής σχολίασε με τον δικό του τρόπο το απίστυετο χατ-τρικ του φίλου και συμπαίκτη του, «Μο», κόντρα στην Γιουνάιτεντ
Η φιλία του Κώστα Τσιμίκα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ είναι γνωστή από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Έλληνας πήγε στην Λίβερπουλ.
Μάλιστα, ο Τσίμι δεν χάνει την ευκαιρία να αποθεώνει τον συμπάικτη του σχεδόν σε κάθε ματς. Έτσι έκανε και εχθές, όταν μετά το χατ-τρικ που πέτυχε ο Αιγύπτιος κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ο Έλληνας μπακ, έτρεξε και πήρε στα χέρια του την μπάλα του αγώνα από τον Μο και χαιρόταν σαν μικρό παιδί.
Μάλιστα, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας με χιούμορ τα… μαγικά του Σαλάχ.
«Μετά τα 100 γκολ μας, άλλη μια μπάλα από χατ-τρικ για το μουσείο μας», έγραψε στο Instagram ο Τσιμίκας.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες και το μήνυμα των φιλάθλων
- Super League: Τι ισχύει για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αναφορικά με το Champions League
- Βαθμολογία UEFA: Η σεζόν έκλεισε στην 11η θέση, πως μπαίνει στο ranking η Ελλάδα
- ΑΕΚ: Καλώς κάηκε με τη φωτιά της
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Παρασκευή – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
