ΑΡΗΣ: Έκλεισε το Βικελίδης, επιστροφή στο Ρύσιο

Άρχισε το ξήλωμα της θερμόφιλης ποικιλίας στο γήπεδο του Άρη έτσι ώστε να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη με σπορά, ενώ οι εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο θυμίζουν και πάλι από… πισίνα, προπονητικό κέντρο

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την πλημμύρα που μετέτρεψε το προπονητικό κέντρο του Άρη σε… πισίνα και οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου επιστρέφουν στο Νέο Ρύσιο. Έγιναν σημαντικές εργασίες ώστε οι παίκτες να έχουν τα βασικά. Ευτυχώς για τον Άρη το χόρτο δεν έπαθε ζημιά και ανακαινίστηκαν αποδυτήρια και μπάνια, ώστε να γίνονται εκεί οι προπονήσεις. 

Άρχισε το ξήλωμα

Άλλωστε σχεδόν για ένα εικοσαήμερο το Κλεάνθης Βικελίδης κλείνει προκειμένου να γίνουν εργασίας συντήρησης και σπορά στον χλοοτάπητα, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και αμέσως μετά η διακοπή του πρωταθλήματος. 

Ήδη έχει ξεκινήσει το ξήλωμα της θερμοφιλης ποικιλίας έτσι ώστε να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη ποικιλία με σπορά. Ο σπόρος έχει αγοραστεί από την Ισπανία και μετά τη σπορά ο αγωνιστικός χώρος θα σκεπαστεί εξολοκλήρου με ειδικά πανιά για να προοφυλαχθεί. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έξι μέρες Η ψυχρόφιλη ποικιλία θα κρατήσει το χόρτο σε άριστη κατάσταση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς όπου μετά θα αντικατασταθεί εκ νέου με θερμόφιλη. Τις εργασίες εοιμελείται ο γεωπόνος της ΠΑΕ, Χάρης Κατσαρός.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του Άρη θα επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα για να αρχίσουν προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ

Σπουδαίο φιλικό για την ομάδα Κ17

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έκλεισε η ομάδα Κ17 του Άρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή (29/10) τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Ο αγώνας με τη ρωσική ομάδα θα γίνει στο γήπεδο της Καρδίας και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News