SUPER LIG: Πήρε το ντέρμπι με Λάριν η Μπεσίκτας
Ο Βορειοαμερικανός μεσοεπιθετικός με τα δύο του γκολ έκλεψε την παράσταση στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης .
Χάρη στα δύο γκολ του Κάιλ Λάριν η Μπεσίκτας επικρ’ατξησε 2-1 της Γαλατασαράι στο «Vodafone Park στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Ρουμάνο Σικαλντάου αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Καναδός μεσοεπιθετικός έφερε το ματς στα ίσια. Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 για την Μπεσίκτας στα μέσα του β’ μέρους (64’) ενώ στο 84’ η Γαλατά έχασε πέναλτι με τον Μοχάμεντ που είχε μπει στο παιχνίδι έξι λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.
Η νικήτρια έφθασε τους 20 βαθμούς και έπιασε στην 2η θέση την Χαταϊσπόρ και μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ ενώ η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έμεινε στους 17 και βρίσκεται πια στην 8η.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
