ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: «Χάαλαντ ξανά από το 2022!»

Ο 21χρονος επιθετικός κινδυνεύει να μείνει εκτός μέχρι το φινάλε του έτους, αφού ο τραυματισμός φαίνεται να είναι πιο σοβαρός απ’ ότι είχε αρχικά φανεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», ο Έρλινγκ Χάαλαντ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να μην αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2021, αφού φαίνεται πως ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει και του στέρησε τη συμμετοχή του στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Αρμίνια Μπίλεφελντ είναι πιο σοβαρός απ’ όσο είχε αρχικά αξιολογηθεί.

Η γερμανική ιστοσελίδα επικαλείται τόσο τις δηλώσεις του Γιαν Άαγκε Φιόρτοφτ (πρώην επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης), που είναι στενός φίλος της οικογένειας Χάαλαντ και δήλωσε πως «Το παιχνίδι με τον Άγιαξ (μεσοβδόμαδα) ήταν ίσως το τελευταίο για κείνον για το έτος αυτό» όσο και δική της πληροφόρηση.

Αυτή αναφέρει πως ο Χάαλαντ ίσως έχει υποστεί ένα σκίσιμο αγγειακών δεσμών στον καμπτήρα του ισχύου, που σημαίνει πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 εβδομάδες για αν επανέλθει σε φουλ προπονήσεις.

Επίσημα, η Ντόρτμουντ δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα κάποια περαιτέρω πληροφόρηση. Στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (22/10) ο Μάρκο Ρόζε είπε: «Δεν είμαι γιατρός. Δεν θέλω να κάνω εικασίες. Ο Έρλινγκ είναι τραυματίας. Είναι στο ίδιο μπούτι, αλλά σε άλλο μέρος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News