ΜΙΛΑΝΟ: Συνάντηση με το Δήμαρχο, Μίλαν και Ίντερ για το νέο γήπεδο

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Τζουζέπε Σάλα, συνεχίζονται οι επαφές και αναζητούνται λύσεις ώστε να προχωρήσει η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων για τις δύο ιστορικές ομάδες του Μιλάνου.

Όπως αναφέρει η Tuttosport:

«Ο δήμαρχος του Μιλάνου, Τζουζέπε Σάλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Wembrace Sport» που διοργάνωσε η Bebe Vio στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, μίλησε για τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της Ίντερ και της Μίλαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Μιλάνο:

«Υπάρχει αμοιβαία βούληση να προχωρήσουμε, πρέπει να κάνουμε τα συμφέροντα όλων συμβατά και ψάχνουμε λύση. Θεωρώ ότι το σημερινό είναι ένα βήμα μπροστά, θα συναντηθούμε ξανά μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε συμφέρον να προχωρήσουμε, καταλαβαίνω τις εταιρείες και μου εξήγησαν ότι για τους αγώνες στην Ευρώπη χρειάζονται νέα στάδια και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά, εμείς και οι σύλλογοι. Ο δήμαρχος του Μιλάνου, Τζουζέπε Σάλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης «Wembrace Sport» που διοργάνωσε η Bebe Vio στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, μίλησε για τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της Ίντερ και της Μίλαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Μιλάνο: «Υπάρχει αμοιβαία βούληση να προχωρήσουμε, πρέπει να κάνουμε τα συμφέροντα όλων συμβατά και ψάχνουμε λύση. Θεωρώ ότι το σημερινό είναι ένα βήμα μπροστά, θα συναντηθούμε ξανά μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε συμφέρον να προχωρήσουμε, καταλαβαίνω κλαμπ και μου εξήγησαν ότι για τους αγώνες στην Ευρώπη χρειάζονται νέα στάδια και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά, εμείς και οι σύλλογοι». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News