ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: Εκτός «μάχης» για την προεδρία της Λίγκας

Το όνομα του Μάκη Γκαγκάτση ακούστηκε για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ αλλά βγήκε από την «κούρσα διαδοχής»

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Σούπερ Λιγκ ορίστηκαν για την Παρασκευή και οι εσωτερικές συζητήσεις στον ΠΑΟΚ, λόγω της σκέψης για την πιθανότητα υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση ολοκληρώθηκαν, με τον αντιπρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να βγαίνει από το κάδρο. Ο κύριος λόγος «απόσυρσης» του Μάκη Γκαγκάτση (αν και δεν τέθηκε επίσημα θέμα υποψηφιότητάς του αλλά συζητήθηκε στους κύκλους του συνεταιρισμού) ήταν το «βέτο» του Ιβάν Σαββίδη.

Η απόφαση του πρόεδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καθαρά να κάνει με τον φόρτο εργασίας που έχει τη δεδομένη στιγμή ο Μάκης Γκαγκάτσης, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το θέμα της Νέας Τούμπας να έχει έρθει στο προσκήνιο και τον Γκαγκάτση να δίνει το παρών σε μια σειρά συναντήσεων που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.

Αυτό που ακούστηκε στα «πηγαδάκια» των γραφείων της Τούμπας είναι πως πιθανή ενεργή εμπλοκή του Μάκη Γκαγκάτση με τη Σούπερ Λιγκ να συζητηθεί το καλοκαίρι,ε εφόσον αποφασιστεί να γίνει εκλογή προέδρου που θα καθίσει στον θώκο για τη τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News