ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Στη διάθεση του Μαρτίνς, μετά τον τραυματισμό του
Αποφασίζει ο Πορτογάλος τεχνικός αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του…
Θετικά τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς από την προπόνηση της Πέμπτης. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είδε τον Γκάρι Ροντρίγκες να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Θυμίζουμε ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον ΠΑΟΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή, διότι είχε νιώσει ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο παιχνίδι. Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβγαλε για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.
Πρώτα απ’ όλα ο παίκτης απέφυγε τη θλάση, αφού οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. Φάνηκε και στην πράξη αυτό, από τη στιγμή που την Πέμπτη μπήκε στην προπόνηση και τέθηκε πλέον κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα δοκιμάσει και την Παρασκευή ο Ροντρίγκες να προπονηθεί και αν όλα προχωρήσουν ομαλά, τότε το πιθανότερο είναι να βρεθεί κανονικά στο Αγρίνιο και ίσως και στη βασική ενδεκάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ: Ο Κόντης ζήτησε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή
- ΟΦΗ: Το Ηράκλειο γιόρτασε την κούπα κι ο κόσμος... κουζουλάθηκε!
- ΟΦΗ: Μέχρι και η Google γιορτάζει το κύπελλο!
- Υπεράνω Όλων: Το τρόπαιο θα το πάρει αυτός που θα εμφανιστεί πιο έτοιμος στα ματς που «καίνε»
- Τουρκία: Ρινγκ… πεδίο μάχης - Θεατές εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε πυγμάχο! (video)
