ΒΟΛΟΣ: Αμφίβολος ο Φερνάντες ενόψει Ιωνικού
Ο Πάολο Φερνάντες είναι από τους άτυχους παίκτες του Βόλου, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό στον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πάολο Φερνάντες στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό χτύπησε χαμηλά στο πόδι και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ιωνικό είναι αμφίβολη.
Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες ο Ισπανός επιθετικός να προλάβει και να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας (1/11).
Αυτός που θα λείπει σίγουρα από τον αγώνα του Βόλου είναι ο Εμιλιάνο Πουρίτα, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και υπολογίζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πάλι μετά από τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
