ΑΡΗΣ: Το Plan B με Μήτρογλου στο κακό σενάριο για τις μεταγραφές

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα προτείνει μείωση αποδοχών στον διεθνή επιθετικό σε περίπτωση που το CAS ανάψει κόκκινο στις μεταγραφές

Τα νέα που έρχονται από τη Λοζάνη δίνουν στους ανθρώπους του Άρη το δικαίωμα να χαμογελούν. Οι πληροφορίες που έρχονται από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, συγκλίνουν σε μία κατεύθυνση: η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι θα εκδοθεί μέσα στον Ιούλιο, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί η δυνατότητα μεταγραφών και ενίσχυσης.

Ωστόσο η διοίκηση  του Άρη δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη το σχέδιο για τη νέα σεζόν. Έχει κάνει αρκετές κινήσεις για να είναι έτοιμη και για το Plan B, το οποίο βέβαια απεύχονται όλοι οι φίλοι του Άρη.

Το Plan B, ο Μητρογκόλ και η Κ19

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος στο ενδεχόμενο αυτό να ζητήσει από τον Κώστα Μήτρογλου να βάλει… πλάτη και να βοηθήσει την ΠΑΕ να μην εγκλωβιστεί. Ουσιαστικά θα του ζητήσει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του προς τα κάτω, ώστε να βοηθήσει τον Άρη να αναπνεύσει και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο Μήτρογλου έχει το πιο βαρύ συμβόλαιο και είναι λογικό να στρέφεται πρώτα σ’ αυτόν η ΠΑΕ.

Παράλληλα υπάρχει πλάνο προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ19 στην πρώτη ομάδα, αν απαγορευτούν οι μεταγραφές. Ο Άρης θέλει να κάνει επτά ή και οκτώ προσθήκες το καλοκαίρι και αν το CAS απαγορεύσει τις μεταγραφές, τότε οι μικροί θα προσπαθήσουν να μπαλώσουν τα κενά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News