ΚΑΡΛΟ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ: «Όποιος θέλει να φύγει από την ομάδα είναι ελεύθερος»

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έλτσε, είχαν μια ευθεία αναφορά στον Εντέν Αζάρ και τις φήμες που θέλουν μεταγραφή του Βέλγου στην Ιταλία.

Σε δηλώσεις του, ενόψει του παιχνιδιού της Ρεάλ με την Έλτσε, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να κρατήσει με το… ζόρι τον Εντέν Αζάρ στη Μαδρίτη, μετά και τις φήμες που προέκυψαν από την Ιταλία για μεταγραφή του.

«Δεν έχω αναγκάσει κανέναν παίκτη μου, που θέλει να φύγει από την ομάδα, να καθίσει. Κατά την άποψή μου, δεν τίθεται θέμα. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις».

Ο ίδιος μίλησε για το διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου που βλέπει στην Ισπανία, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δε λέω πως είναι καλύτερο ή χειρότερο, απλά διαφορετικό. Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει πλέον ένα στυλ all around, καμία σχέση με την πρώτη μου θητεία. Τώρα, υπάρχει βελτίωση στην άμυνα και οι ομάδες παίζουν πιο άμεσα. Στην πρώτη μου θητεία υπήρχε μεγαλύτερος έλεγχος του παιχνιδιού, τώρα παίζουν όλοι πιο άμεσα. Δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος τρόπος για να παίξεις, υπάρχει απλώς ποδόσφαιρο όπου οι παίκτες και ο προπονητής λαμβάνουν το μέγιστο από τις ικανότητες του καθενός».

Όσον αφορά τη διαφαινόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα, από τον Τσάβι Ερνάντεζ, ανέφερε πως «Εύχομαι στον Τσάβι τα καλύτερα ως προπονητή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News